Обновление ChipLoaderNG 3.7.0, подробнее тут: viewtopic.php?f=19&t=11442
Модуль [51] "Bosch MEDC17 - Bench"
Модератор: chipsoft
Re: Модуль [51] "Bosch MEDC17 - Bench"
хочу підтвердити чи проінформувати, що модуль на блоці Renault EDC17C42 у мене не спрацював.
БП 20А(14,7в) + Breakout box v2 (чорний) + CHIPSOFT GPT Adapter +Chipsoft J2534 Pro + 120Ом - іденти не прочитав, хоча весь цей комплет на цьому ж компі Clipo_м виходить на діагностику, оберти бачить близько 5000. GPT місцями міняв, різні варіанти підключення теж пробував.
Достав Китайматік (боже збав, не реклама)- три минути , і все зчиталося. Я це все пишу з великою повагою до виробника, і великим бажанням,
щоб цей проект був найкращим. Не порівнюю, а ставлю до відома.
БП 20А(14,7в) + Breakout box v2 (чорний) + CHIPSOFT GPT Adapter +Chipsoft J2534 Pro + 120Ом - іденти не прочитав, хоча весь цей комплет на цьому ж компі Clipo_м виходить на діагностику, оберти бачить близько 5000. GPT місцями міняв, різні варіанти підключення теж пробував.
Достав Китайматік (боже збав, не реклама)- три минути , і все зчиталося. Я це все пишу з великою повагою до виробника, і великим бажанням,
Робив мастера 3 с лайтом все чудово. Навіщо його знімати? edc17c42 рісовий кесс по розетці чудово робе.
мир!труд!май!июнь!июль!ОТПУСК!
я і так знаю, що робить рисовий кесс, до чого він тут, підніми очі і подивись на назву теми.
А блок робиться на столі тому, що автівка за 100км.
А блок робиться на столі тому, що автівка за 100км.
там треба на адаптері гпт перевірити підтяжку на виходах гпт я робив через окремі резистори на 1ком до 5 В . і транзистори що їх формують. я чтого пишу , бо я робив такого мастера саме чіплоадером . тому перевір , бо можеш потім чогось теж не прочитати .
+380954713312
там треба підтягнути GPT виходи адаптера до напруги. У справці до модуля це описано. Після цієї доробки буде працювати зі всіма авто. А без підтяжки з вантажними авто не буде працювати. Ми просто не вспіли переробити адаптер.Razvedka писал(а): ↑Вт фев 13, 2024 11:10 pmхочу підтвердити чи проінформувати, що модуль на блоці Renault EDC17C42 у мене не спрацював.
1234.jpg
CHIPSOFT J2534 Pro: 5 CAN BUS, 1 SWCAN, 8 KLine, 5 - 20V Voltage generator
Онлайн магазин CHIPSOFT: shop.chipsoft.com.ua
Онлайн магазин CHIPSOFT: shop.chipsoft.com.ua
-
Не має проблем з читанням цього блоку у чіплоадер.Razvedka писал(а): ↑Вт фев 13, 2024 11:10 pmхочу підтвердити чи проінформувати, що модуль на блоці Renault EDC17C42 у мене не спрацював.
1234.jpg
Перед тим як щось писати, хоча б, розібрались з блоком, А головне help читайте!
Sergey
Telegram +380638815151
Viber +380638815151
Telegram +380638815151
Viber +380638815151
ви список обладнання прочитайте і не лізьте зі своїми порадами, Вас ніхто їх не питав. Щось зі списку є не Чіпсофтовське? нема? ото рот на замок, руки в кишені і нехер тут писати, якщо не розумієте про що мова. Розробник відписав,що не дороблене обладнання. Розумники ...
Краще займайтеся кабелями, бізнес піде в гору
Краще займайтеся кабелями, бізнес піде в гору
-
Самі рот ! На замок!
С42 gpt імпульс 12в., як що не читає інструкції не лізь туди, а краще бджіл розводь.
Я дав чітку відповідь що все працює, в мене теж старого зразка адаптер!!!!
Звісно без тями тяжко шити, так не пиши дурниць що не працює!
Ще нагадаю, форум для всіх!!! І поради будеш чути від багатьох, всі вправі відповідати та дописувати!!! Не подобається пиши розробнику на електронну адресу!!!
С42 gpt імпульс 12в., як що не читає інструкції не лізь туди, а краще бджіл розводь.
Я дав чітку відповідь що все працює, в мене теж старого зразка адаптер!!!!
Звісно без тями тяжко шити, так не пиши дурниць що не працює!
Ще нагадаю, форум для всіх!!! І поради будеш чути від багатьох, всі вправі відповідати та дописувати!!! Не подобається пиши розробнику на електронну адресу!!!
Sergey
Telegram +380638815151
Viber +380638815151
Telegram +380638815151
Viber +380638815151
Всем добра! Вчера не смог осилить инсигнию 2010г EDC17C19 . Всё стандартно, чипсофт лайт,чипсофт брейк бокс и гпт. Связь ок,чтение ИД ок TPROT 7,чтение флеш и еепром ок, а вот на записи в конце прошики выдал код -9 и что не переписсал адрес 1F000XX не помню. Оригинальный считанный файл так же не пошло.Пробовал по всякому и с пересчётом КС и без RCA ,авто не запускалось.Небыло времени разбираться,дело было под шабаш,записал мод другим прибором ,отпустил клиента.Может какой то еденичный особый случай,или звёзды не так стояли, но с другими бошами модуль отрабатывал как ак47. Лог могу отправить может что и выясним, но размер у него 180мб.
Добрый вечер ! Ford Ranger 2020 DCU17PC43 считал без проблем .Хочу записать поправленную прошивку
no SCR . Вопрос ; Контрольные суммы посчитает и запишет ? (CPUType family is TC1724N .TPROT info: TPROT_V14.00.01/1724)
no SCR . Вопрос ; Контрольные суммы посчитает и запишет ? (CPUType family is TC1724N .TPROT info: TPROT_V14.00.01/1724)
Стрьомний цей модуль у Дениса
Всі вказують на одну й ту ж проблему,що під кінець запису, маємо помилку.
Краще всім відомий рисовий набір купіть, і не буде проблем. А то і Ви потім напишете, що не дописало блок, і нічого в нього не записує. А Денис порадить новий блок живлення купити.
Всі вказують на одну й ту ж проблему,що під кінець запису, маємо помилку.
Краще всім відомий рисовий набір купіть, і не буде проблем. А то і Ви потім напишете, що не дописало блок, і нічого в нього не записує. А Денис порадить новий блок живлення купити.
099 72 52 777 Стас
MED17.4.2 PSA не правильно считает контрольку.
Отож, і я віддав перевагу підробці. MED17.4 PSA сітро с5. Зробив як треба,кс ок. ЧЛ якось відклав поки що.
Прикро,але як є.
Прикро,але як є.