диамаг,от же ж ти урод ебаний, нормальнi люди дбають про благоустрiй,щьоб усiм жилося краше,тiльки ви пiдараси хочете когось вбити ,зробити рабами,от скажи менi,ти йобнутий,та я й сам знаю щьо да ,i чого я вам крiм смертi можу побажати,мабуть ще бiльших мук в аду i тобi , i твоiм батькам i дiтям,бо якщьо ти довбойоб, то виннi в цьому твоi батьки,i iм смертi бажаю, а якщьо вони виховали урода,то i ти уродiв породив,i iм смертi теж,i нiхто мене за це не осуде,бо я сам буду вас пiдарасiв рiзати,i синовi своему заповiм москальню хуярить,ви довбойоби самi ще не розумiете , в яку халепу влiзли,i якщьо ти ще й не розумiеш про щьо йдеться ,то я тобi cпiвчуваю,

на роziйськiй я можу спiлкуватись тiльки з нормальними людьми,а ти орк,урод,i вивчай Украiньску мову ,она тебе долбоебу пригодиться

, а вообще ты чего сцыш ,напиши телефончик в подписи,я тебе позвоню,координаты свои оставь,я свои номера не прячу,чесным людям не откого прятаться, а ты что , обосцался,только из-за угла пиздануть можешь ,так ты мужик ,или попиздеть ,жду достойного ответа,или пошел на хуй ,всед за кораблем
а це для кацапендрiв ,якi "не интересуются политикой",хоча вам довбойобам це не допоможе
https://x.com/j__o__k__/status/1755297521608356172?s=20